Advies

Ik heb veel ervaring op het gebied van design meubels, kleurcomposities, textiel en interieurstyling. Om inspiratie op te doen, trends te signaleren en vakinhoudelijk actueel te blijven ga ik regelmatig naar nationale- en internationale beurzen.

In mijn visie vormt iemands persoonlijke stijl de basis van zijn of haar interieur. In tegenstelling tot trends die komen en gaan. Tijdens een consult probeer ik daarom samen met u achter uw stijl en smaak te komen. Een kopie van een willekeurig interieur tijdschrift zal het daarom nooit worden.

Mijn doel is altijd om een interieur zo in te richten dat u zich er meteen thuis voelt en u zichzelf erin terugvindt.

Interieuradvies

De kracht van een harmonieus interieur zit in het totaalplaatje. Vindt u het moeilijk om door de bestaande ruimte heen te kijken, maar bent u wel toe aan iets nieuws? Dan kan ik u daarbij helpen! Zonder al te radicale veranderingen helpen deze vier stappen bij het krijgen van een fris en nieuw interieur.

egg chair icon
Stoffeer uw meubel(s)
gordijn icon
Vervang uw gordijnen
verf roller icon
Verf of behang uw muren
lampenkap icon
Stoffeer uw lampenkap(pen)

Stoffeeradvies

Bent u tevreden met uw interieur maar heeft uw stoel of bank een opknapbeurt nodig? Dan kan ik u ook hierbij helpen. Ik weet vaak op basis van uw eisen en wensen welk merk of soort stof het meest geschikt is voor uw situatie. Zo blijft het aantal keuzes prettig overzichtelijk. Daarnaast is het mogelijk om stalenboeken mee naar huis te nemen om kleur en sfeer in eigen omgeving te toetsen.

Assortiment

In mijn atelier heb ik een breed assortiment stoffen. Ik blijf up-to-date, en neem de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van textiel heel serieus en probeer waar mogelijk deze ontwikkelingen door te voeren. Naast traditionele stoffen worden er bijvoorbeeld steeds meer ecologisch verantwoorde stoffen geproduceerd. Denk daarbij aan biologisch katoen, biologisch linnen en stof vervaardigd uit brandnetels. Maar ook brandvertragende stoffen of stoffen die weinig vuil opnemen.