Meubels

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor meubelstofferen. Dit kan zijn omdat uw meubelstuk is versleten door veelvuldig gebruik, verkleurd door bijvoorbeeld de zon of omdat u erop bent uitgekeken. U behoudt niet alleen uw favoriete bank of erfstuk. Maar kunt ook weer ten volle genieten van de nieuwe uitstraling ervan. Terwijl het meubelstuk haar waarde behoudt.

duurzaamheid

Duurzaamheid

Door te kiezen voor upcyclen in plaats van nieuwkoop is er minder energie, CO2 en materiaal nodig. Hierdoor draagt u bij aan de circulaire economie.

zitcomfort

Zitcomfort

Niet alleen wordt de bekleding vervangen, het binnenwerk wordt naar wens gerestaureerd voor een optimaal zitgemak. Mocht u een hardere of zachtere zitting willen hebben dan is dit mogelijk.

personalisatie

Personalisatie

Creëer een uniek en bijzonder meubelstuk geheel naar eigen smaak. Op detailniveau is er veel mogelijk waardoor meubels een extra touch krijgt.

Design meubels

Een design meubel is niet alleen heel erg geliefd, maar ook veel waard. Denk aan de Tulip, Slice en Oyster fauteuil van Artifort, Pierre Paulin, de slaapbank van Martin Visser, Gispen of  modellen van Gelderland. Wanneer goed gestoffeerd geldt dat ook voor uw klassieker en is de kans groot dat het de blikvanger van uw interieur wordt.

Oude moderne stoel
Opbouw moderne stoel
Herstofferen moderne stoel
Nieuwe moderne stoel

Met goed vakmanschap worden designklassiekers opgeknapt in oorspronkelijke staat om er weer jaren van te genieten.

Artifort bank

Klassieke meubels

Bij klassieke meubelstoffering wordt op traditionele wijze gestoffeerd. Deze klassieke manier wordt gekenmerkt doordat er gebruikt wordt gemaakt van traditionele bekledingsstoffen zoals conische veren, jute, kapok, paardenhaar, crin en andere natuurlijke materialen die de basis vormen. Nadat uw klassiek fauteuil opnieuw is bekleed komt het meubel weer helemaal tot zijn recht.

Oude klassieke stoel
Oude binnenkant van een stoel
Nieuwe binnenkant van een klassieke stoel
Nieuwe bekleding klassieke stoel
Groene klassiek gerestaureerde bank

Klassieke meubelen worden hier op traditionele wijze opnieuw bekleed.